S-Design

To R-Design με την νέα τεχνολογία 3D inverter της VIVAX προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία, και μακροχρόνια λειτουργία. Και δεν είναι μόνο αυτά, έχει λειτουργία WiFi, φίλτρα Ιονιστή Πλάσματος  και απεριόριστη δύναμη!

 

Μέσω του WiFi μπορείτε  να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε

Με τον Ιονιστή Πλάσματος και το Βίο Φίλτρο αποστειρώνει τον αέρα σας από βακτήρια, απομακρύνει οσμές και αποβάλει τα περισσότερα αρνητικά ιόντα.

Ειδικά με την 3D τεχνολογία inverter το R-Design προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία και μακροχρόνια ποιότητα.

Από την πρώτη μέρα Νικητής

Η νέα σειρά S-Design των 9.000/12.000/18.000/24.000 btu/h με Design που εντυπωσιάζει είναι εδώ για να γίνει δικό σας, να ομορφύνει τον χώρο σας και να σας προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρος σας με εξαιρετικές συνθήκες λειτουργίας. Πέρα από την ομορφιά του είναι ενεργειακά σε μια από τις υψηλότερες ενεργειακές κλίμακες στην Β Ζώνη! Αυτό σημαίνει ότι έχει ελάχιστη κατανάλωση αξιοποιώντας την πλήρως και φαίνεται από την υψηλή του απόδοση!

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνεται μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιο ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

WiFi Ready

Με την τεχνολογία WiFi Ready μπορείτε να ελέγχεται το κλιματιστικό σας μέσω της εφαρμογής NetHome PLUS απ' όπου και αν βρίσκεστε . Η εφαρμογή NetHome Plus διατίθεται δωρεάν και για Android συσκευές μέσω του Google Play και για IOS συσκευές από το AppStore.

Φιλικό προς το Περιβάλλον

Με ενεργειακή κλάση Α++ στην Β Ζώνη το Z-Design είναι η καλύτερη επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και ελάχιστη κατανάλωση με άριστη απόδοση στην ψύξη και την θέρμανση.

Αθόρυβη Λειτουργίας

Με την λειτουργία αυτή, η μονάδα παράγει μηδαμινό ήχο σε τέτοιο βαθμό που δεν είναι καθόλου ενοχλητικό αν παρακολουθείται τηλεόραση, έχετε κάποια συζήτηση ή θέλετε να κοιμηθείτε.

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήσει το χώρο σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Αθόρυβη Λειτουργία
Με την λειτουργία αυτή η εσωτερική μονάδα ρίχνει την κατανάλωση της και τους ήχους που παράγει στο ελάχιστο.

Θέρμανση 8°C
Σταθερή θέρμανση 8°C για αποφυγή υποθερμίας με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Λειτουργία Έκτακτης Ανάγκης
Σε περίπτωση που ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πρόβλημα, στην οθόνη του κλιματιστικού θα εμφανιστεί ένας κωδικός προστασίας. Η κλιματιστική μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την επίλυση της βλάβης

1. Το μοναδικό του Design ήταν η αιτία να κερδίσει το βραβείο Good Design Award 2015.

2. Η ενεργειακή του κλάση Α++ στην Β Ζώνη το κάνουν να ξεχωρίζει αφού δείχνει τις εξαιρετικές του επιδόσεις και την ελαχιστή κατανάλωση που έχει για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. 

Βίο Φίλτρο 
Αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικά ένζυμα και ένα οικολογικό φίλτρο. Το οικολογικό φίλτρο πιάνει τα μικροσκοπικά αερομεταφερόμενα σωματίδια σκόνης,βακτήρια, μύκητες και μικρόβια. Ενώ τα ένζυμα καταστρέφουν τα βακτήρια με την διάλυση του εξωτερικού τους τοιχώματος.

Φίλτρο Σκόνης
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Λειτουργία Θέρμανσης στους -15°C
Το Κλιματιστικό μπορεί να με ευφυή τρόπο να λειτουργήσει την θέρμανση ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες με θερμοκρασία στους -15°C

Έξυπνη Απόψυξη  
Η τεχνολογία της έξυπνης απόψυξις μειώνει την σπατάλη ενέργειας αφού λειτουργεί όταν χρειάζεται.

Λειτουργία Turbo
Με αυτή την λειτουργία η θέρμανση ή η ψύξη του χώρου που επιθυμείτε επιτυγχάνεται σε ελάχιστο χρόνο.

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 Ταχυτήτων
Οι 12 εσωτερικές ταχύτητες του ανεμιστήρα προσφέρουν άνετη ροή αέρα στον χώρο σας

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Αυτόματη Λειτουργία
Όταν ενεργοποιείται το σύστημα καθορίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, ανάλογα, με την θερμοκρασία και της καιρικές συνθήκες στην περιοχη.

Αυτοδιάγνωση Βλαβων
Εμφανίζει το λάθος στην οθόνη του ώστε να βρεθεί και να επιλυθεί ταχύτερα και ευκολότερα το πρόβλημα.

Αυτοκαθαρισμός
Με το πάτημα ενός κουμπίου θα ξεκινήσει η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της εσωτερικής μονάδας, εξαλείφοντας τα βακτήρια κάνοντας τον αέρα ποιό φρέσκο και καθαρό.

Αποθήκευση θέση περσιδας
Η οριζόντια περσίδα μόλις ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό θα επανέλθει αυτόματα στην θέση που είχε την τελευταία φορά που λειτούργησε.

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του απο τα 5W στο 1W για εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 90%.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαια το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Κάλυμμα Προστασίας Βαλβίδας
 
Βάζουμε ένα κάλυμμα για την προστασία της βαλβίδας της εξωτερικής μονάδας.

2 Εξόδοι Αποστράγγισης
Ο αγωγός αποστράγγισης μπορεί να εγκατασταθεί είτε στην δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά της μονάδας για εύκολη εγκατάσταση.

Ψηφιακή οθόνη
Έχει ψηφιακή οθόνη για να γνωρίζετε οποιαδήποτε στιγμή κοιτάτε το κλιματιστικό σας σε τι κατάσταση βρίσκεται.