Y-Design

H Τελευταία δημιουργία της Vivax, ένα κλιματιστικό με Όμορφο Design και τεχνολογία που θα σε συνεπάρει.

Μέσω του WiFi μπορείτε  να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε

Με τον Ιονιστή Πλάσματος και το Βιο Φίλτρο αποστειρώνει τον αέρα σας απο βακτήρια, απομακρύνει οσμές και αποβάλει τα περισσότερα αρνητικά ιόντα.

Έρχεται με το νέο ψυκτικό μέσο R32 για καλύτερη απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος.

Με ενεργειακή κλάση Α+++ στην Β Ζώνη ανήκει στην κορυφή της κατάταξης.

Ένα τεχνολογικό επίτευγμα στο σπίτι σου

Η νέα σειρά Υ-Deisign των 9.000/12.000 btu/h έχει έρθει με το πανέμορφο Design του και την εμφανή του τεχνολογική υπεροχή για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χώρο σας.  Μπορείται πλέον να ελένχεται το κλιματιστικό σας μέσω του κινητού τηλεφώνου σας μέσω της τεχνολογίας WiFi απ' όπου και αν βρίσκεστε.  Πέρα απ΄ όλα, το Υ-Deisgn σας καθαρίζει την ατμόσφαιρα με τα 3 φίλτρα του τον Ιονιστή Πλάσματος για να μην υπάρχουν βακτήρια στον χώρο σας ,το Bio Filter για να μην υπάρχουν ρύποι στον χώρο σας αλλά και Φίλτρο Σκόνης με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών. 

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνεται μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιο ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

ACP-09CH25AEYI R32


Ψυκτική Απόδοση

9.010 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

1.084,00€

ACP-12CH35AEYI R32


Ψυκτική Απόδοση

12.013 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

1.095,00€

WiFi Ready

Με την τεχνολογία WiFi Ready μπορείτε να ελέγχεται το κλιματιστικό σας μέσω της εφαρμογής NetHome PLUS απ' όπου και αν βρίσκεστε . Η εφαρμογή NetHome Plus διατίθεται δωρεάν και για Android συσκευές μέσω του Google Play και για IOS συσκευές από το AppStore.


Νέο Υγρο R32

Το R-32 είναι ένα ψυκτικό μέσο επόμενης γενιάς που μεταφέρει αποτελεσματικά τη θερμότητα και έχει μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Επειδή το R-32 μεταφέρει αποτελεσματικά τη θερμότητα, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έως και περίπου 10% σε σύγκριση με εκείνη των κλιματιστικών που χρησιμοποιούν ψυκτικό R-22

I Feel Function
Ένας αισθητήρας έχει τοποθετηθεί ώστε μόλις τεθεί σε λειτουργία να προσφέρει τέλειες συνθήκες στο σημείο ακριβώς που την θέλετε.

Ιονιστής Πλάσματος
Απελευθερώνει από αρνητικά ιόντα, εξαλείφει τις οσμές, την σκόνη, τον καπνό και πάνω από το 90% των βακτηριδίων για απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα.

Ανιχνευτής Κίνησης
Ο ανιχνευτής κίνησης παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής της ροής του αέρα στις ανάγκες σας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Με την έξυπνη συσκευή ανίχνευσης όχι μόνο εντοπίζεται η θερμοκρασία αλλά επίσης και το επίπεδο υγρασίας δωματίου. Εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε το ιδανικό επίπεδο υγρασίας από 30% ως 90%.

Βίο Φίλτρο
Αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικά ένζυμα και ένα οικολογικό φίλτρο. Το οικολογικό φίλτρο πιάνει τα μικροσκοπικά αερομεταφερόμενα σωματίδια σκόνης,βακτήρια, μύκητες και μικρόβια. Ενώ τα ένζυμα καταστρέφουν τα βακτήρια με την διάλυση του εξωτερικού τους τοιχώματος

3D Κίνηση Αέρα
Συνδυάζει αυτόματη οριζόντια και κατακόρυφη κίνηση των περσίδων  για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο μέγιστο δυνατό εύρος.

Φίλτρο Σκόνης
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήσει το χώρο σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Περισσότερα για το Y-Design

Λειτουργία Turbo
Με αυτή την λειτουργία η θέρμανση ή η ψύξη του χώρου που επιθυμείτε επιτυγχάνεται σε ελάχιστο χρόνο.

Λειτουργία Θέρμανσης στους -20°C
Το Κλιματιστικό μπορεί να με ευφυή τρόπο να λειτουργήσει την θέρμανση ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες με θερμοκρασία στους -20°C

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Το κλιματιστικό επιτρέπει την αποτελεσματική λειτουργία ψύξης του χώρου ακόμα και στους -15°C.

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 Ταχυτήτων
Οι 12 εσωτερικές ταχύτητες του ανεμιστήρα προσφέρουν άνετη ροή αέρα στον χώρο σας

Θέρμανση 8°C
Σταθερή θέρμανση 8°C για αποφυγή υποθερμίας με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Αθόρυβη Λειτουργία
Με την λειτουργία αυτή η εσωτερική μονάδα ρίχνει την κατανάλωση της και τους ήχους που παράγει στο ελάχιστο.

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Έξυπνη Απόψυξη  
Η τεχνολογία της έξυπνης απόψυξις μειώνει την σπατάλη ενέργειας αφού λειτουργεί όταν χρειάζεται.

Λειτουργία ECO
Με το πάτημα ενός κουμπιού το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία οκτάωρης προστασίας του περιβάλλοντος με μείωση της κατανάλωσης ως και 60%.

Λειτουργία Έκτακτης Ανάγκης
Σε περίπτωση που ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πρόβλημα, στην οθόνη του κλιματιστικού θα εμφανιστεί ένας κωδικός προστασίας. Η κλιματιστική μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την επίλυση της βλάβης

Αυτόματη Λειτουργία
Όταν ενεργοποιείται το σύστημα καθορίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, ανάλογα, με την θερμοκρασία και της καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών
Εμφανίζει το λάθος στην οθόνη του ώστε να βρεθεί και να επιλυθεί ταχύτερα και ευκολότερα το πρόβλημα.

Αυτοκαθαρισμός
Με το πάτημα ενός κουμπίου θα ξεκινήσει η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της εσωτερικής μονάδας, εξαλείφοντας τα βακτήρια κάνοντας τον αέρα ποιό φρέσκο και καθαρό.

Αποθήκευση θέση περσίδας
Η οριζόντια περσίδα μόλις ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό θα επανέλθει αυτόματα στην θέση που είχε την τελευταία φορά που λειτούργησε

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του από τα 5W στο 1W για εξοικονόμηση ενέργειας ως και 90%.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαια το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αντιπαγωτική Προστασία Συμπιεστή 
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Αντιπαγωτική Προστασία 
Εξωτερικής Μονάδας 
Ανιχνεύει τον πάγο που πιάνει η εξωτερική μονάδα και τον λειώνει Με αυτή την λειτουργία το σύστημα μας μπορεί να έχει άριστη λειτουργία θέρμανσης σε περιοχές με θερμοκρασίες εώς και τους -15°C .

Κάλυμμα Προστασίας Βαλβίδας
 
Βάζουμε ένα κάλυμμα για την προστασία της βαλβίδας της εξωτερικής μονάδας.

2 Εξόδοι Αποστράγγισης
Ο αγωγός αποστράγγισης μπορεί να εγκατασταθεί είτε στην δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά της μονάδας για εύκολη εγκατάσταση.

Χρονόμετρο 24ωρών
Επιτρέπει την έναρξη η παύση της λειτουργίας του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 24 ώρες.

Ψηφιακή οθόνη
Έχει ψηφιακή οθόνη για να γνωρίζετε οποιαδήποτε στιγμή κοιτάτε το κλιματιστικό σας σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Λειτουργία WiFi
Με την λειτουργία WiFi μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε.