ΨΥΓΕΙΑ

Η VIVAX δραστηριοποιείται στην δημιουργία ψυγειοκαταψυκτών , δίπορτων ψυγείων, mini bar και καταψυκτών. Τα ψυγεία της VIVAX χαρακτηρίζονται απο την υψηλή τους ενεργειακή τους κλάση, την άριστη ποιότητα τους την οποία η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται. 

Ψυγειοκαταψύκτες

Οι ψυγειοκαταψύκτες VIVAX καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας οικογένειας αλλά και όχι μόνο με την εξελιγμένη τους τεχνολογία, την ενεργειακή τους κλάση και τις απο. Επιπλέον ομορφαίνουν τον χώρο σας με το πανέμορφο Design τους.

Δίπορτα ψυγεία 

Τα δίπορτα ψυγεία χρησιμοποιούνται λόγω του μεγέθους τους σαν επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στα δωμάτια των νοικοκυριών, σε επαγγελματικούς χώρους για την κάλυψη των αναγκών των υπαλλήλων και κυρίως στα σπίτια φοιτητών και ζευγαριών που δεν έχουν χρειάζονται μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, σαν οικονομική λύση.

Mini BAR

Τα mini Bar χρησιμοποιούνται λόγω του μικρού τους μεγέθους σαν επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στα δωμάτια των νοικοκυριών, σε επαγγελματικούς χώρους για την κάλυψη των αναγκών των υπαλλήλων και κυρίως στα δωμάτια των ξενοδοχείων.