Κλιματιστικό AEF

To Φορητό Κλιματιστικό AEF είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω της υπερδύναμης του που το κάνουν ιδανικό για μεγάλους χώρους.

Ενεργειακής κλάσης Α στην Β Ζώνη για να έχει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Η σείρα Φορητών Κλιματιστικών AEF προσφέρει στον καταναλωτή ψύξη σε συνδυασμό  με οικονομία και εύκολη μετακίνηση για όλους τους χώρους που επιθυμούμε.

Εξοικονόμηση ενέργειας και απεριόριστη ιπποδύναμη

Η νέα σειρά Φορητών Κλιματιστικών AEF των 9.000/12.000 btu/h είναι η καλύτερη λύση για οποιοδήποτε χώρο αφού ταιρίαζει παντού! Με αυτό το κλιματιστικό μπορείται να έχετε σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείται την ψύξη που επιθυμείται!! Ιδανικό για το εξωχικό σας!

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνεται μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιό ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αυτόματο Σύστημα εξάτμισης Συμπυκνωμάτων

Το ευφυή σύστημα εξαέρωσις αυτόματα ανακυκλώνει τα συμπυκνώματα και δεν αφήνει τον αέρα να ξεραθεί χώρις να χρειάζεται επιπλέον νερό. Με αυτή την λειτουργία καταφέρνει να έχει περισσότερη δύναμη και να βελτιώσει την απόδοση ψύξης του.

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήσει το χώρο σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του απο τα 5W στο 0.5W για εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 90%.

Χρονόμετρο 24ωρών
Επιτρέπει την έναρξη η παύση της λειτουργίας του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 24 ώρες.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαια το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αυτόματο Σύστημα εξάτμισης Συμπυκνωμάτων.
Το ευφυή σύστημα εξαέρωσις αυτόματα ανακυκλώνει τα συμπυκνώματα και δεν αφήνει τον αέρα να ξεραθεί χώρις να χρειάζεται επιπλέον νερό. Με αυτή την λειτουργία καταφέρνει να έχει περισσότερη δύναμη και να βελτιώσει την απόδοση ψύξης του.

Ροδάκια Περιστροφής.
Τα ενσωματωμένα ροδάκια περιστροφής κάνουν την μετακίνηση του Φορητού Κλιματιστικού ακόμα ποιό εύκολη