Κλιματιστικό AEH

To Φορητό Κλιματιστικό AEH είναι ιδιαίτερα δημοφιλής λόγω της υπερδύναμης του που το κάνουν ιδανικό για μεγάλους χώρους.

Ενεργειακής κλάσης Α στην Β Ζώνη για να έχει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Η σείρα Φορητών Κλιματιστικών AEH προσφέρει στον καταναλωτή θέρμανση και ψύξη σε συνδυασμό με οικονομία και εύκολη μετακίνηση για όλους τους χώρους που επιθυμούμε.

Εξοικονόμηση ενέργειας και απεριόριστη ιπποδύναμη

Η νέα σειρά Φορητών Κλιματιστικών AEH των 9.000/12.000 btu/h είναι η καλύτερη λύση για οποιοδήποτε χώρο αφού ταιριάζει παντού! Με αυτό το κλιματιστικό μπορείτε να έχετε σε οποιοδήποτε χώρο επιθυμείτε την θέρμανση και την ψύξη που επιθυμείτε!! Ιδανικό για το εξοχικό σας!

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνετε μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιο ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευεί τους.

09-PT25AEH


Ψυκτική Απόδοση

9.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A++


Ψυκτικό Υγρό

R410


Τιμή Λιανικής

342,00€

12-PT35AEH


Ψυκτική Απόδοση

12.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A++


Ψυκτικό Υγρό

R410


Τιμή Λιανικής

363,00€

Αυτόματο Σύστημα εξάτμισης Συμπυκνωμάτων

Το ευφυή σύστημα εξαέρωσις αυτόματα ανακυκλώνει τα συμπυκνώματα και δεν αφήνει τον αέρα να ξεραθεί χώρις να χρειάζεται επιπλέον νερό. Με αυτή την λειτουργία καταφέρνει να έχει περισσότερη δύναμη και να βελτιώσει την απόδοση ψύξης του.

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήσει το χώρο σας σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του απο τα 5W στο 0.5W για εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 90%.

Χρονόμετρο 24ωρών
Επιτρέπει την έναρξη η παύση της λειτουργίας του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 24 ώρες.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαια το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αυτόματο Σύστημα εξάτμισης Συμπυκνωμάτων
Το ευφύη σύστημα εξαέρωσις αυτόματα ανακυκλώνει τα συμπυκνώματα και δεν αφήνει τον αέρα να ξεραθεί χώρις να χρειάζεται επιπλέον νερό. Με αυτή την λειτουργία καταφέρνει να έχει περισσότερη δύναμη και να βελτιώσει την απόδοση ψύξης του.

Ροδάκια Περιστροφής.
Τα ενσωματωμένα ροδάκια περιστροφής κάνουν την μετακίνηση του Φορητού Κλιματιστικού ακόμα ποιό εύκολη