Κλιματιστικό Δαπέδου

To Κλιματιστικό Δαπέδου της ViVax είναι ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω των δύο σημέιων εξαγωγής του αερά στην  θέρμανση, με το ένα να βρίσκεται στο πάνω μέρος και το άλλο στο κάτώ μέρος του κλιματιστικού. Ο ζεστός αέρας ανεβαίνει προς τα πάνω σύμφωνα με τους νόμους της φύσης και γι' αυτό τα 2 σημεία εξόδου του αερά ειδικότερα το κάτω είναι η αιτία καλύτερης θέρμανσης σε μεγαλύτερη απόσταση.

Μέσω του WiFi μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε

Με τον Ιονιστή Πλάσματος και το Βιο Φίλτρο αποστειρώνει τον αέρα σας απο βακτήρια, απομακρύνει οσμές και αποβάλει τα περισσότερα αρνητικά ιόντα.

Εξοικονόμηση ενέργειας και απεριόριστη ιπποδύναμη

Η νέα σειρά Floor Split της VIVAX  των 12.000/18.000 btu/h είναι μια από τα δημοφιλέστερες σειρές Κλιματιστικών Δαπέδου καθώς έχει απίστευτη απόδοση στην θέρμανση και στην ψύξη του χώρου σας. Αυτό συμβαίνει καθώς ανήκει σε μια πολύ υψηλή ενεργειακή κλάση (Α++ στην Β Ζωνη) αλλά και επειδή ειδικότερα για την θέρμανση έχει 2 σημεία εξαγωγής του αέρα ένα για στο πάνω μέρος του κλιματιστικού και ένα στο κάτω. Το κάτω μέρος χρησιμοποιώντας στο έπαρκο τους νόμους της φύσης καταφέρνει να ζεσταίνει τον χώρο σας γρηγορότερα και σε μεγαλύτερη απόσταση.

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνετε μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιο ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

12-CT35AERI


Ψυκτική Απόδοση

12.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A++


Ψυκτικό Υγρό

R410


Τιμή Λιανικής

831,00€

Φιλικό προς το Περιβάλλον

Στην VIVAX καταλαβαίνουμε και προστατεύουμε το περιβάλλον και τον πλανήτη μας καθώς αυτά μας δίνουν ζωή. Γι΄ αυτό τον λόγο όλα μας τα προϊόντα φτίαχνονται με τρόπο που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ανήκουν όλα σε υψηλή ενεργειακή κλάση για υψηλή απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Φίλτρο Κρύου Καταλύτη

Εξαλείφει την φορμαλδεΰδη τις οργανικές πτητικές ενώσεις(VOCs) και άλλα επιβλαβή αέρια και οσμές για να απολαμβάνετε έναν καθαρό αερά αποστειρωμένο απ' ότι μπορεί να σας βλάψει.

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήσει το χώρο σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Λειτουργία Θέρμανσης στους -15°C
Το Κλιματιστικό μπορεί να με ευφυή τρόπο να λειτουργήσει την θέρμανση ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες με θερμοκρασία στους -15°C

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Το κλιματιστικό επιτρέπει την αποτελεσματική λειτουργία ψύξης του χώρου ακόμα και στους -15°C.

Φίλτρο Κρύου Καταλύτη
Εξαλείφει την φορμαλδεΰδη τις οργανικές πτητικές ενώσεις(VOCs) και άλλα επιβλαβή αέρια και οσμές.

Φίλτρο Σκόνης
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 Ταχυτήτων
Οι 12 εσωτερικές ταχύτητες του ανεμιστήρα προσφέρουν άνετη ροή αέρα στον χώρο σας

Αντιπαγωτική Προστασία Εξωτερικής Μονάδας 
Ανιχνεύει τον πάγο που πιάνει η εξωτερική μονάδα και τον λίωνει. Με αύτη την λειτουργία το σύστημα μας μπορεί να έχει άριστη λειτουργία θέρμανσης σε περιοχές με θερμοκρασίες εώς και τους -15°C .

Αντιπαγωτική Προστασία Συμπιεστή 
Αποροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Αυτοκαθαρισμός
Με το πάτημα ενός κουμπίου θα ξεκινήσει η λειτουργία αυτοκαθαρισμού της εσωτερικής μονάδας, εξαλείφοντας τα βακτήρια κάνοντας τον αέρα ποιό φρέσκο και καθαρό.

Αποθήκευση θέση περσιδας
Η οριζόντια περσίδα μόλις ενεργοποιήσετε το κλιματιστικό θα επανέλθει αυτόματα στην θέση που είχε την τελευταία φορά που λειτούργησε.

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του απο τα 5W στο 1W για εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 90%.

Αυτόματη Επανακίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαια το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Κάλυμμα Προστασίας Βαλβίδας
 
Βάζουμε ένα κάλυμμα για την προστασία της βαλβίδας της εξωτερικής μονάδας.

Χρονόμετρο 24ωρών
Επιτρέπει την έναρξη η παύση της λειτουργίας του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 24 ώρες.