R-Design

To R-Design με την νέα τεχνολογία 3D inverter της VIVAX προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία, και μακροχρόνια λειτουργία. Και δεν είναι μόνο αυτά, έχει λειτουργία WiFi, φίλτρα Ιονιστή Πλάσματος  και απεριόριστη δύναμη!

Μέσω του WiFi μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε

Με τον Ιονιστή Πλάσματος και το Βίο Φίλτρο αποστειρώνει τον αέρα σας από βακτήρια, απομακρύνει οσμές και αποβάλει τα περισσότερα αρνητικά ιόντα.

Ειδικά με την 3D τεχνολογία inverter το R-Design προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αθόρυβη λειτουργία και μακροχρόνια ποιότητα.

Εξοικονόμηση ενέργειας και απεριόριστη ιπποδύναμη

Η νέα σειρά R-Design των 9.000/12.000/18.000/24.000 btu/h είναι εδώ να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Με την νέα του τεχνολογία είναι έτοιμο και σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, αφού με την ιπποδύναμή του και την έξυπνη κίνηση των περσίδων μπορεί να κινεί τον αέρα στην μεγαλύτερη δυνατή απόσταση. Δεν λείπει βέβαια η λειτουργία WiFi Ready για να μπορείτε να ελέγχεται το κλιματιστικό σας μέσω του κινητού τηλεφώνου απ' όπου και αν βρίσκεστε. Επιπλέον, το R-Deisgn σας καθαρίζει την ατμόσφαιρα με τα 3 φίλτρα του τον Ιονιστή Πλάσματος για να μην υπάρχουν βακτήρια στον χώρο σας ,το Βίο Filter για να μην υπάρχουν ρύποι στον χώρο σας αλλά και Φίλτρο Σκόνης, με αποτέλεσμα να μειώνονται αισθητά οι πιθανότητες αλλεργιών και ασθενειών.

60 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Κλιματιστικά VIVAX

Με την αγορά κάθε κλιματιστικού VIVAX παίρνεται μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 60 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα πιο ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

ACP-09CH25AERI R32


Ψυκτική Απόδοση

9.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++ / A Ζωνη


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

459,00€

ACP-12CH35AERI WHITE R32


Ψυκτική Απόδοση

12.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++ / A Ζωνη


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

489,00€

ACP-12CH35AERI GOLD R32


Ψυκτική Απόδοση

12.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++ / A Ζωνη


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

500,00€

ACP-18CH50AERI R32


Ψυκτική Απόδοση

18.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++ / A Ζωνη


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

749,00€

ACP-24CH70AERI R32


Ψυκτική Απόδοση

24.000 Btu / h


Ενεργειακή Κλάση

A+++ / A Ζωνη


Ψυκτικό Υγρό

R32


Τιμή Λιανικής

999,00€

WiFi Ready

Με την τεχνολογία WiFi Ready μπορείτε να ελέγχεται το κλιματιστικό σας μέσω της εφαρμογής NetHome PLUS απ' όπου και αν βρίσκεται . Η εφαρμογή NetHome Plus διατίθεται δωρεάν και για Android συσκευές μέσω του Google Play και για IOS συσκευές από το AppStore.

3D Κίνηση Αέρα

Συνδυάζει αυτόματη οριζόντια και κατακόρυφη κίνηση των περσίδων  για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο μέγιστο δυνατό εύρος. Έτσι αποφεύγονται στον ίδιο χώρο εναλλαγές στην θερμοκρασία ανάλογα με την θέση που βρίσκεστε.

I Feel Function
Ένας αισθητήρας έχει τοποθετηθεί ώστε μόλις τεθεί σε λειτουργία να προσφέρει τέλειες συνθήκες στο σημείο ακριβώς που την θέλετε.

3D Κίνηση Αέρα
Συνδυάζει αυτόματη οριζόντια και κατακόρυφη κίνηση των περσίδων  για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή του αέρα στο μέγιστο δυνατό εύρος.

Κατάσταση Ύπνου
Η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει αυτόματα για να διατηρήση το χώρο σε τέλειες συνθήκες ύπνου, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση.

Ιονιστής Πλάσματος
Απελευθερώνει από αρνητικά ιόντα, εξαλείφει τις οσμές, την σκόνη, τον καπνό και πάνω από το 90% των βακτηριδίων για απολαμβάνετε τον καθαρό αέρα.

Βίο Φίλτρο
Αποτελείται από εξειδικευμένα βιολογικά ένζυμα και ένα οικολογικό φίλτρο. Το οικολογικό φίλτρο πιάνει τα μικροσκοπικά αερομεταφερόμενα σωματίδια σκόνης,βακτήρια, μύκητες και μικρόβια. Ενώ τα ένζυμα καταστρέφουν τα βακτήρια με την διάλυση του εξωτερικού τους τριχώματος

Φίλτρο Σκόνης
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Λειτουργία Θέρμανσης στους -15°C
Το Κλιματιστικό μπορεί να με ευφυή τρόπο να λειτουργήσει την θέρμανση ακόμα και σε εξωτερικές συνθήκες με θερμοκρασία στους -15°C

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες
Το κλιματιστικό επιτρέπει την αποτελεσματική λειτουργία ψύξης του χώρου ακόμα και στους -15°C.

Λειτουργία Turbo
Με αυτή την λειτουργία η θέρμανση ή η ψύξη του χώρου που επιθυμείτε επιτυγχάνεται σε ελάχιστο χρόνο.

Εσωτερικός Ανεμιστήρας 12 Ταχυτήτων
Οι 12 εσωτερικές ταχύτητες του ανεμιστήρα προσφέρουν άνετη ροή αέρα στον χώρο σας

Θέρμανση 8°C
Σταθερή θέρμανση 8°C για αποφυγή υποθερμία με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Αθόρυβη Λειτουργία
Με την λειτουργία αυτή η εσωτερική μονάδα ρίχνει την κατανάλωση της και τους ήχους που παράγει στο ελάχιστο.

Ανίχνευση Διαρροών Ψυκτικών μέσων
Η εσωτερική μονάδα θα εμφανίσει μήνυμα "EC" μόλις ανιχνεύσει ότι υπάρχει διαρροή.

Έξυπνη Απόψυξη  
Η τεχνολογία της έξυπνης απόψυξις μειώνει την σπατάλη ενέργειας αφού λειτουργεί όταν χρειάζεται.

Λειτουργία ECO
Με το πάτημα ενός κουμπιού το κλιματιστικό μπαίνει σε λειτουργία οκτάωρης προστασίας του περιβάλλοντος με μείωση της κατανάλωσης εώς και 60%.

Λειτουργία Έκτακτης Ανάγκης
Σε περίπτωση που ο αισθητήρας θερμοκρασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πρόβλημα, στην οθόνη του κλιματιστικού θα εμφανιστεί ένας κωδικός προστασίας. Η κλιματιστική μονάδα θα συνεχίσει να λειτουργεί έως την επίλυση της βλάβης

Αυτόματη Λειτουργία
Όταν ενεργοποιείται το σύστημα καθορίζει αυτόματα την ταχύτητα του ανεμιστήρα της εσωτερικής μονάδας, ανάλογα, με την θερμοκρασία και της καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Αυτοδιάγνωση Βλαβών
Εμφανίζει το λάθος στην οθόνη του ώστε να βρεθεί και να επιλυθεί ταχύτερα και ευκολότερα το πρόβλημα.

Αυτοκαθαρισμός
Με το πάτημα ενός κουμπιού θα ξεκινήσει η λειτουργία αυτοκαθορισμού της εσωτερικής μονάδας, εξαλείφοντας τα βακτήρια κάνοντας τον αέρα ποιο φρέσκο και καθαρό.

Αποθήκευση θέση περσιδας
Η οριζόντια περσίδα μόλις ενεργοποιείσετε το κλιματιστικό θα επανέλθει αυτόματα στην θέση που είχε την τελευταία φορά που λειτούργισε.

Αναμονή Λειτουργίας
Είναι μια ευφυής λειτουργία που επιτρέπει στο σύστημα μας να ρίχνει την κατανάλωση του από τα 5W στο 1W για εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 90%.

Αυτόματη Επανεκκίνηση
Αν απενεργοποιηθεί βίαι το σύστημα, θα ξανά λειτουργήσει αυτόματα μόλις του δώσουμε ρεύμα με τις προηγούμενες ρυθμίσεις.

Αντιπαγωτική Προστασία Συμπιεστή 
Απορροφά και εξαλείφει την σκόνη από την ατμόσφαιρα για να αναπνέετε άνετα

Αντιπαγωτική Προστασία Εξωτερικής Μονάδας 
Ανιχνεύει τον πάγο που πιάνει η εξωτερική μονάδα και τον λιώνει. Με αυτή την λειτουργία το σύστημα μας μπορεί να έχει άριστη λειτουργία θέρμανσης σε περιοχές με θερμοκρασίες εώς και τους -15°C .

Κάλυμμα Προστασίας Βαλβίδας
 
Βάζουμε ένα κάλυμμα για την προστασία της βαλβίδας της εξωτερικής μονάδας.

2 Εξόδοι Αποστράγγισης
Ο αγωγός αποστράγγισης μπορεί να εγκατασταθεί είτε στην δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά της μονάδας για εύκολη εγκατάσταση.

Χρονόμετρο 24ωρών
Επιτρέπει την έναρξη η παύση της λειτουργίας του κλιματιστικού οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 24 ώρες.

Ψηφιακή οθόνη
Έχει ψηφιακή οθόνη για να γνωρίζετε οποιαδήποτε στιγμή κοιτάτε το κλιματιστικό σας σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Λειτουργία WiFi
Με την λειτουργία WiFi μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το κλιματιστικό σας απ' όπου και αν βρίσκεστε.