Ψυγείο mini bar MF-45 

Το ψυγείο mini Bar MF-45 της VIVAX είναι ιδανικό και θα ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές που έχουν μικρή ανάγκη για αποθήκευση τροφίμων. Με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας είναι ιδανικό για δωμάτια ξενοδοχείων ή σαν ένα επιπλέον ψυγείο για δωμάτια ή χώρους εργασίας.

Ενεργειακής κλάσης Α+ στην Β Ζώνη για να έχει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Για οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος.

Με όγκος ψυγείου 41L το κάνουν ιδανικό για αποθήκευση των ποτών σας ή για μικρό όγκο  τροφίμων. Με όγκος καταψύκτη 4L είναι ιδανικό για αποθήκευση μικρής ποσότητας τροφίμων που χρειάζονται κατάψυξη.

Μικρά αλλά Δυνατά

Η νέα σειρά Mini Bar της Vivax των 45 & 98 λίτρων έχει έρθει με την απιστευτή του δύναμη για να καλύψη όσες πρόσθετες ανάγκες έχετε στον χώρο σας ή της ανάγκες των θαμόνων και των εργαζομένων σας. Το μέγεθος τους μαζί με την χωρητικότητα που διαθέτουν και τις επιδόσεις τους, τα κάνουν ιδανικά σαν επιπρόσθετους χώρους αποθήκευσεις τροφίμων ή ποτών για νοικοκύρια, για αποθήκευση τροφίμων σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε χώρους εργασίας.

24 Μήνες Εγγύηση σε όλα τα Ψυγεία VIVAX

Με την αγορά κάθε ψυγείου VIVAX παίρνετε μαζί και εγγύηση VIVAX διάρκειας 24 μηνών. Η VIVAX είναι σε θέση να εγγυάται την άψογη ποιότητα των προϊόντων της αφού συνδυάζει τα ποιό ποιοτικά υλικά και τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους για την κατασκευή τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά & Τιμή

Χωρητικότητα Ψυγείου [L]

41

Χωρητικότητα Καταψύκτη [L]

4

Ράφια στο
Ψυγείο

1

Αριθμός Συμπιεστών

1

Ενεργειακή Κλάση στην Β ΖΩΝΗ

A+

Χρώμα

Λευκό

Μέγεθος (ΠxΥxΒ) [cm]

47,2×49,2×45

Βάση

ΟΧΙ

Ανεξάρτητο

ΝΑΙ

Τιμή Λιανικής

94,00€

Ενεργειακή κλάση Α+ στην Β ΖΩΝΗ 

Με ενεργειακή κλάση Α+ στην Β Ζώνη το mini bar MF - 45 έχει ελάχιστη κατανάλωση με υψηλές αποδόσεις. Το εξελιγμένο αυτό MINI BAR κάνει οικονομία χωρίς αυτό να είναι εις βάρος στις επιδόσεις του.

Συνολικός Όγκος 45L

 Ιδανικό για κάθε νοικοκυριό σαν επιπλέον αποθηκευτικός χώρος για το δωμάτιο σας καθώς έχει αρκετό χώρο για αποθήκευση ροφημάτων αλλά και μικρής ποσότητας τροφίμων, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους για την χρήση του από τους υπαλλήλους της εταιρείας αλλά και από επαγγελματικά καταλύματα για την εξυπηρέτηση των θαμώνων τους αφού έχει υψηλή απόδοση για να μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες τους αλλά και μικρή κατανάλωση για να το ελάχιστο δυνατό κόστος λειτουργίας.