Η VIVAX έχει σαν πρωταρχικό στόχο να παρέχει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αρχιτεκτονικής, ικανά να καλύψουν τις ανάγκες και των ποίο απαιτητικών καταναλωτών.

Η Vivax είναι μια Ευρωπαϊκή εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται  στην Κροάτικη αγορά από το 2004 και πλέον σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές αγορές καταλαμβάνοντας μεγάλο μερίδιο αγοράς  και παράγει περισσότερα από 250 διαφορετικά προϊόντα.

Η εταιρεία μας δεν είναι μόνο μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, είναι και μια εταιρεία που πιστεύει και επενδύει στην Ευρώπη κατασκευάζοντας σε αυτήν μια από τις μεγαλύτερες μονάδες κατασκευής τεχνολογικών προϊόντων στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι τόσο η λειτουργία του εργοστασίου μας όσο και τα προϊόντα που παράγουμε ακολουθούν τους πλέον ποιό αυστηρούς κανόνες λειτουργίας

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ αγοράζοντας προϊόντα VIVAX δεν είστε σίγουροι μόνο για την ασφαλή και άριστη λειτουργία των προϊόντων σας αλλά και ότι βοηθάτε στην ανάπτυξη της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Οικονομίας.

Τα προϊόντα μας χωρίζονται σε 5 μεγάλες κατηγορίες : 

Η Vivax χαρακτηρίζεται απο τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της τα οποια αναβαθμίζει συνεχώς εισάγωντας τα στην νέα εποχή με πρωτοπόρες καινοτομίες όπως την χρήση WiFi (απομακρυσμένη διαχείριση) για να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών της. H VIVAX είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου με δικιά της παραγωγή και γι' αυτό είναι στην θέση να παρέχει μια ευρεία γκάμα κλιματιστικών, τα οποία είναι κατασκευασμένα με τα πλέον ποιοτικότερα υλικά.

Η Vivax χαρακτηρίζεται απο τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της τα οποία αναβαθμίζει συνεχώς εισάγοντας τα στην νέα εποχή με πρωτοπόρες καινοτομίες όπως τις Android τηλεοράσεις και την καλύτερη δυνατή εικόνα με την χρήση LED - IPS Panel. Φυσικά με γνώμονα την όσο δυνατόν καλύτερη αναλογία τιμής και εμπειρίας που προσφέρουν οι τηλεοράσεις μας είμαστε μια από τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Επιπλέον δεν επενδύουμε μόνο στις νέες τεχνολογίες και την αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων μας επενδύουμε και στην ΕΥΡΩΠΗ αφού τα εργοστάσια κατασκευής όλων των τηλεοράσεων μας βρίσκονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι τα εργοστάσια μας πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές αλλά και ότι συμβάλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατασκευάζοντας και εξάγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα!

Η VIVAX ακολουθώντας την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας και δημιουργώντας νέες τεχνολογίες μπήκε πολύ δυναμικά στην κατασκευή και εμπορεία Έξυπνων κινητών λαμβάνοντας μεγάλη ανταπόκριση στην διεθνή και εγχώρια αγορά και πλέον καταλαμβάνει μεγάλο μερίδιο της αγοράς . 

Η VIVAX έχοντας την τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία στον χώρο και τις κατάλληλες εγκαταστάσεις μπορεί και παράγει tablet που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και έχουν τα καλύτερα δυνατά χαρακτηριστικά.

Οικιακές Συσκεύες

Οι Οικιακές συσκευές της VIVAX καλύπτουν της ανάγκες όλου του σπιτιού σας πάντα με πολύ καλής ποιότητας συσκευές οι οποίες εγγυώνται την άριστη λειτουργία τους και την κάλυψη των αναγκών σας. Η VIVAX δραστηριοποιείται σε σε μια ευρεία γκάμα κατηγοριών στις οικιακές συσκευές καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού ή μαγαζιού με τα πλέον ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα