ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Vivax χαρακτηρίζεται από τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της τα οποία αναβαθμίζει συνεχώς εισάγοντας τα στην νέα εποχή με πρωτοπόρες καινοτομίες όπως την χρήση WiFi (απομακρυσμένη διαχείριση) για να αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των καταναλωτών της. H VIVAX είναι από τις λίγες εταιρείες του χώρου με δικιά της παραγωγή και γι' αυτό είναι στην θέση να παρέχει μια ευρεία γκάμα κλιματιστικών, τα οποία είναι κατασκευασμένα με τα πλέον ποιοτικότερα υλικά.

Φορητά Κλιματιστικά

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των φορητών κλιματιστικών:
1. Χαμηλό κόστος αγοράς.  Το κόστος αγοράς ενός φορητού κλιματιστικού, είναι μικρότερο από το αντίστοιχο κόστος για ένα διαιρούμενο κλιματιστικό της ίδιας ισχύος.

2. Δεν απαιτείται εγκατάσταση από ψυκτικό, πράγμα που αφ΄ενός μειώνει ακόμη περισσότερο το συνολικό κόστος (προμήθειας & εγκατάστασης) και μας λύνει τα χέρια όταν η εύρεση ενός καλού ψυκτικού είναι δύσκολη (εξοχική κατοικία σε νησί κ.λ.π.)

3. Πλήρης φορητότητα – εύκολη μεταφορά.  Το φορητό σας κλιματιστικό μεταφέρεται εύκολα με οποιοδήποτε αυτοκίνητο, και αποτελεί ιδανική λύση στις περιπτώσεις όπου θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κλιματιστικό για περιορισμένο χρονικό διάστημα.  (προσωρινή φοιτητική κατοικία, εξοχικό με περιστασιακή χρήση κ.λ.π.)

Multi Split Κλιματιστικά


 Τα multi Split ( Πολυδιαιρούμενα κλιματιστικά ) συστήματα κλιματισμού παρέχουν την δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών εσωτερικών μονάδων, με αποτέλεσμα να παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας, και χώρου. Πρέπει όμως, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αγορά του εξωτερικού μας συστήματος, ώστε να είναι επαρκές για ταυτόχρονη χρήση απ' όλες τις εσωτερικές μονάδες.